Как успях да отслабна с 3 кг за една седмица без да променям начина си на хранене?

Written by

В последната една година детокс чая стана много популярен между известните личности в световен мащаб. Много често попадам на статии, в които популярните личности обясняват колко са отслабнали благодарение именно на този чай. Аз вярвам в истинността на казаното от тях, защото знам колко много отпадъчен материал остава в дебелото черво след храносмилането. Единствения недостатък на този чай, е че е скъп и не всеки човек може да си го позволи. Днес аз ще ви дам рецепта за детоксикираща напитка, която може да замени този чай. Продуктите за нея са лесно достъпни и не много скъпи. Това, от което се нуждаете е:

 Продукти

2с.л. лимонов сок
2 с.л кленов сироп
1/10 ц.л лют пипер
220 мл. топла (не гореща) вода 

Пие 5 пъти на ден, като тези продукти са за една напитка. Първата се пие след ставане от сън на гладен стомах, втората преди първото междинно-хранене около 10:00 часа. Третата преди обяд, след това четвъртата преди следобедната закуска. Последната напитка се пие преди вечеря. Това се прави 7, 10 или 14 дни, един път годишно.
За да има още по-добър резултат ви препоръчвам два пъти в седмицата да си взимате вана, като към нея се добавя 6 пакетчета зелен чай. Защо? Защото зеленият чай ще обнови кожата ви, тя ще стане по-мека и по-еластична.
Не препоръчвам тази напитка за хора, които има проблеми със стомаха, като гастрит или язва.
Успех на всички с премахването на токсините и задържаните хранителни отпадъци. Чакам да споделите вашия опит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *