Ден 5 на моята Juice Cleanse Терапия

Written by

Ден 5-ти мина, свърши се, моят експеримент ще остане като история в блога ми, а два номера по-големите ми вече дънки още дълго ще носят спомена за него. Денят ми беше страхотен. Пълна съм с енергия, позитивизъм и нови идеи. За пореден път се убеждавам, че това, което ядеш се отразява на мислите, на тялото и на настроението. Винаги съм се удивлявала каква уникална машина е човешкото тяло. С правилното гориво, тази машина ще ти служи вярно дълги години. Да, точно така, ще ти служи, защото ти имаш силата да изискваш, да му заповядаш, а то е длъжно да ти се подчинява, защото вече си се погрижил за него. Силата на мисълта, заедно с правилното хранене могат да направят чудеса с твоето тяло. Какво ти е нужно? Нужно ти е: воля, кураж, упоритост, постоянство, вяра и положително мислене. Но, трябва ти да се погрижеш за твоето тяло, аз не мога да го направя вместо теб. Аз съм тук, за да ти покажа, че не е толкова трудно, че ограниченията, които сам си поставяш в твоята глава са единствено плод на твоето нежелание и страх да пробваш нещо различно, нещо ново.
Ако трябва да обобщя този мой опит в търсене на идеалната среда, между храненето, тренировките и положителното мислене- НЕ БЕШЕ ТРУДНО!!! От тези цели 5 дни, имаше само 1 ден, в който не чувствах себе си на макс, нахлуха мисли и за отказ, но това е заложено в психологията на човек. Успееш ли да преодолееш себе си в този момент, след това няма какво да те огъне. Как се чувствам днес, след 5 дни да течна храна? Страхотно !!! Без проблем мога да издържа и още толкова, но не мисля, че ще бъде здравословно за мен. Аз няма какво толкова да чистя от тялото си, при положение, че аз полагам всеки ден усилия.
Препоръчвам Juice Cleanse терапията за хора, които искат да започнат да се хранят здравословно. Това е една идеална възможност да дадеш рестарт на организма си, да го изчистиш и да започнеш една нова ера в живота си. Опитай, човек не трябва да спира да търси. Аз все още се търся, търся да разбера защо съм тук, каква е мисията ми, къде е златната среда в храненето, мисленето и тренировките. Мога ли да намеря баланса в този не балансиран живот? Не знам… Само знам, че аз няма да спирам да търся, а това, което съм го открила да го споделям с всички вас.

За менюто ми днес, не съм се погрижила аз. Наложи ми се да пътувам, а на летището няма как да ми позволят да вкарам сокове. Доверих се на Pret, това е една верига за здравословно хранене, която за радост я има и на летището.

Закуска (8:00-8:30)– 1 банан +200 мл. Вода

Снакс 1 (10:00- 10:30)– 250 мл. Сок от морков

Обяд (12:00-12:30)– 250 мл. Сок от краставица, селъри, спанак, лайм и джинджифил

Снакс 2 (15:00-15:30)– 250 мл. Сок от портокал

Вечеря (17:30- 18:00)– 250 мл. Сок от Морков, цвекло и джинджифил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *